КОРОНА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ: Данас још пет жртава опаког вируса!

И.Митић

04. 12. 2020. у 15:55

КОРОНА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ: Данас још пет жртава опаког вируса!

Фото: И. Митић

У КОВИД делу лесковачке Опште болнице, у последња 24 часа, преминуло је још пет особа позитивних на вирус корона. Ради се о четири пацијента из Лесковца и једном из Сијаринске Бање.

Од последица опаког вируса преминула су три мушкараца, стари 69, 78 и 82 године, из града на Ветерници као и седамдесетдвогодишња Лесковчанка, док је пацијент из Сијаринске Бање преминуо у својој 99 години живота

У ковид болници у Лесковцу тренутно се лечи 155 пацијената. Она је имала 12 пријема и 10 отпуста, док су два пацијента упућена у нишки Клинички центар. На респиратору су четири пацијента, а на кисеоничкој терапији 118 људи

Од укупног броја хоспитализованих 100 особа је позитивно на вирус корона, 29 је негативно, 22 чекају резултате теста, а четири тестирање.

Структуру хоспитализоаних чине 112 особа из Лесковца, 19 из Власотинца, девет из Бојника, осам из Лебана, из Медвеђе четири, две из Врања и једна из Београда.

Од почетка овог месеца опаки вирус је у лесковакој ковид болници однео чак 14 живота, а за последњих десет дана преминуло је 28 људи. У последњем таласу, од средине новембра до данас, од последица инфекције короном у болници у Лесковцу умрла су 34 пацијента.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)