ОБЕЛЕЖЕН ДАН РТВ: Прва свечаност у новој згради

З. Г.

26. 11. 2020. у 16:31

ОБЕЛЕЖЕН ДАН РТВ: Прва свечаност у новој згради

Са свечаности у новој згради РТВ /Фото: РТВ

У СУСРЕТ рођендану Радио-телевизије Војводине (РТВ), 29. новембру, дану када ће Радио Нови Сад напунити 71 годину а Телевизија обележити 45 година постојања, данас су у новој згради Покрајинског јавног медијског сервиса-РТВ уручене годишње награде најистакнутијим појединцима.

- РТВ је свој дан први пут обележила у модерном здању на Мишелуку а пригодна свечаност је приређена у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом и мерама заштите од вируса корона – наведено је у саопштењу из те медијске куће.

Присутнима су се обратили председник Управног одбора Јова Радић и Миодраг Копривица, генерални директор, који су сагласни у оцени да је РТВ у години на измаку, уз тешке улове рада због пандемије Ковид 19, остварила у пуном смислу мисију јавног сервиса.

Ова година ће, како су истакли руководиоци РТВ-а, остати упамћена по томе што је почео рад из новоизграђене зграде као и по томе што се РТВ вратила у породицу европских радиотелевизијских кућа, придруженим чланством у Европску радио-дифузну унију.

Генерални директор је уручио награде онима који су се истакли изузетним залагањем и постизањем завидних резултата у раду у протеклих годину дана. Лауреати су Сања Хома, Сања Поповић, Ендре Шереш, Бранислав Ђурић и Маријана Дивљак. А годишњу Награду „Славуј Хаџић“, коју РТВ додељује за целокупан рад у области филмског, медијског и образовног рукописа и доприноса нашој култури, добио је новинар и редитељ Горан Вукчевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)