У ОКРУГУ ДВА НОВООБОЛЕЛА: После вишенедељне паузе корона поново у Медвеђи

И. М.

02. 11. 2020. у 12:40

У ОКРУГУ ДВА НОВООБОЛЕЛА: После вишенедељне паузе корона поново у Медвеђи

Фото: И. Митић

У ПОСЛЕДЊА 24 часа у лесковачки Завод за јавно здравље(ЗЗЈЗ) стигло је 15 резултата анализа на инфекцију вирусом корона од који два имају позитиван налаз.

Један новооболели регистрован је у Лесковцу, а један на подручју општине Медвеђа где недељама уназад није било потврђених случајева ове опаке заразе.

Јуче је, међу 25 пристиглих резултата, позитиван налаз имало пет пацијената, два из Лесковца, а три са територије Власотинца. У суботу је инфекција потврђена код седам, од 106 узоркованих особа, и то код три пацијента из Лесковца и по два из Власотинца и Лебана.

У последња три дана присуство вируса корона је потврђено код укупно 14 особа и то код једног ученика средње школе и једног студента, код седам запослених односно четири незапослена пацијента и код два пензинера.

Лесковачки ЗЗЈЗ је у понедељак саопштио да је добио све резултате за пацијенте који су претходних дана узорковани у овој установи, Општој болници и домовима здравља округа.

У ковид делу Опште болнице у Лесковцу број хоспитализованих пацијената, према последњим подацима, није промењен. На лечењу су три особе, од којих су две на терапији кисеоником.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)