У ГРАЧАНИЦИ ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СНС: Славски колач пресечен у манастиру

Д.З.

27. 10. 2020. у 18:08

У ГРАЧАНИЦИ ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СНС: Славски колач пресечен у манастиру

Фото Д. З.

РЕЗАЊЕМ славског колача у манастиру Грачаница обележена је слава Српске напредне странке у Грачаници.

Овогодишњи домаћин славе је актуелни председник општине Грачаница и члан главог Одбора СНС Срђан Поповић, који је поручио да је јединство најбитније у овом тренутку за све Србе на Косову и Метохији. Он је рекао да “морамо бити јединствни како бисмо се и даље борили за мир, стабилност, економски развој и просперитет свих нас“.

-Желим да нас овај колач увек обједињује и да обећавам да ћемо увек радити у интересу нашег народа и наше државе-поручио Поповић, који је истакао да је страначка слава ове године обележена скромно због актуелне пандемије корона вируса.Иначе, сечењу славског колача у Грачаници, поред председника Поповића присуствовали су председник  Привременог органа општине Приштина Љубинка Караџића, председник Привременог органа општине Липљан Златко Лазић, начелник Косовског управног округа Срђан Петковић, члан извршног Одбора Бранимир Стојановић и директор КБЦ Приштина-Грачаница проф.др Братислав Лазић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (27)

Mihajilo

27.10.2020. 18:57

Svuda po Srbiji se slavi, uz poštovanje mera zbog epidemije. Nažalost sve je skromnije nego inače, ali u suštini slavljenja je da se porodica okupi, uz sveću, vino i žito polomi kolač i okupi porodica oko stola. To se i radi. Srećna slava svima!