У КРАЉЕВУ ПОТЕРА ЗА ДОБИТНИКОМ СЕДМИЦЕ: Анонимни срећник богатији за 2.5 милиона евра, ево шта кажу грађани

Г. Ћировић

24. 10. 2020. у 13:28

У КРАЉЕВУ ПОТЕРА ЗА ДОБИТНИКОМ СЕДМИЦЕ: Анонимни срећник богатији за 2.5 милиона евра, ево шта кажу грађани

Фото: Г.Шљивић

НЕОДОЉИВО подсећајући на домаћи филм „Потера за Срећ(к)ом“, у Краљеву су у суботу пре подне главне теме чаршијских и прича уз прву јутарњу кафу биле ко је добитник „лото“ седмице, ко је из града на Ибру добио око 2,5 милиона евра, да ли је добитник Краљевчанин или је комбинација овде само уплаћена, да ли је добитна била регуларна колона или систем, коме су бројеви 8, 17, 22, 26, 36, 37, 38 у петак увече донели срећу…

Разне теорије и коментари, наравно и честитке срећном добитнику, осванули су и на друштвеним мрежама, а било је и оних који су кришом, и као случајно, обилазили поједина уплатна места покушавајући да сазнају да ли је баш ту уплаћен добитни тикет.

- Наравно да ће остати анониман, а шта друго?! Драго ми је што је добитник из Краљева, а још би ми било драже да се ради о некоме коме је новац баш потребан, о некоме ко, као и већина нас, једва саставља крај са крајем… Надам се да је срећа овог пута погледала добре људе, а не оне који новца имају и више него што им треба – каже старији Краљевчанин загледајући затворена врата уплатног места Државне лутрије Србије у центру Краљева.

- И ја бих остао анониман, таква су времена. Знали би само моји најближи. Само питање је хоће ли овакав добитак икада више стићи у Краљево, тако нешто се ретко дешава – додаје наш саговорник.

Уплатна места Државне лутрије Србије у Краљеву не раде викендом, а власници других уплатних места попут мењачница или киоска нису имали информацију где је тикет уплаћен.

- Мислим да то и нећемо сазнати, можда тек у понедељак ако се огласи организатор игре. Није Краљево село са две уличице, већ град од 100.000 становника - каже власник мењачнице у којој је такође могуће уплатити лото - Добитник све формалности завршава у централи Државне лутрије у Београду, нема више ништа са уплатним местом, једино ако жели да части продавца.

Опширније у недељном штампаном издању „Вечерњих Новости“...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)