ВРАЊСКА ГАЛЕРИЈА: Изложба „У мени“ до 6. новембра

Ј. С.

20. 10. 2020. у 09:01

ВРАЊСКА ГАЛЕРИЈА: Изложба „У мени“ до 6. новембра

Каталог изложбе

У МАЛОЈ сали Галерије Народног музеја у Врању у четвртак 22. октобра у 10 сати биће отворена изложба „У МЕНИ“ Иване Драгутиновић Соколовски, др уметности из Београда.

Ивана Драгутиновић Соколовски рођена 11. маја 1974. године у Београду. Дипломирала је 1999.године, магистрирала 2003. и докторирала 2015. на Факултету ликовних уметности у Београду. Иза себе има девет самосталних изложби, а учествовала је и на више од педесет групних изложби у земљи и иностранству.Бави се сликом, цртежом, скулптуром, муралом, инсталацијом, видеом, перформансом, организацијом уметничких симпозијума, педагошким радом.

Учесница је великог броја радионица, међународних конференција, симпозијума, колонија,комисија, жирија, уметничких савета итд. Добитница је значајних националних признања. Ауторкини радови налазе се у бројним приватним колекцијама и јавним установама.Живи и ради у Београду

Иначе, ово је још једна у низу изложби које се организују у оквиру пројекта ''Годишњи прорам Галерије Народног музеја у Врању за 2020. годину'' који је финансијски подржан од стране Министарства културе и информисања Републике Србије.

Изложба ће трајати до 6. новембра 2020. године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)