ПРЕДАВАЊЕ У СВИЛАЈНЦУ: “Дигитални послови будућности” - шта нас чека наредних 5-10 година?

З. ГЛИГОРИЈЕВИЋ

14. 10. 2020. у 15:04

ПРЕДАВАЊЕ У СВИЛАЈНЦУ: “Дигитални послови будућности” - шта нас чека наредних 5-10 година?

Фото: З. Глигоријевић

РЕГИОНАЛНИ иновациони стартап центар општине Свилајнац организује бесплатно предавање “Дигитални послови будућности” у Природњачком центру Србије Свилајнац 20.октобра у 16 сати.

Полазници ће имати прилику да сазнају у којим ће се индустријама највише осетити промене у следећих 5 до 10 година, а које ће наставити раст и развој, како ове промене утичу на радну снагу, те када је најбоље време да почну да размишљају о преквалификацији за нове позиције.

Предавач је Душка Николић, део тима ИЦТ ХУБ Београд, која је почела да гради своју каријеру од 2011. године као виртуелни асистент, а затим се профлисала као менаџерка за промоцију бизниса путем друштвених мрежа на глобалном тржишту. Кроз лични пример она ће поделити своја искуства и причаће о приликама за преквалификацију и могућим пословима које доноси развој технологије.

Неке од тема биће како се први пут сусрела са послом виртуелног асистента и светом онлине услуга, који су изазови у пословању које такве промене носе, шта јој је помогло да напредује, а шта одмогло и како се припрема за послове будућности.

Заинтересовани могу да се пријаве на број телефона 064/8912652, преко ФБ странице или путем мејла startup@svilajnac.rs.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)