ВАЖАН СПОРТСКИ ДОГАЂАЈ У ЧАЧКУ: Првенство у бициклизму у суботу

В. И.

24. 09. 2020. у 13:11

ЧАЧАНСКИ Бициклистички клуб Борац и Бициклистички савез Србије организују Првенство Србије у бициклизму у дисциплинама брдска и критеријумска вожња (улична трка) сутра (у суботу) у Чачку.

ВАЖАН СПОРТСКИ ДОГАЂАЈ У ЧАЧКУ: Првенство у бициклизму у суботу

Фото: В.Митрић

Окупљање такмичара и подела стартних бројева биће у центру Чачку од 9 до 10.30 сати. Полазак каравана у затвореној вожњи на званичан старт брдског првенства у Бељини је у 10.30 сати. Стаза овог првенства је на локалном путу Бељина-Гуча преко Придворице и Тијања до превоја на планини Јелици.

Сениори и јуниори возе стазу дужине 7,3 километра, кадети, мастерси, жене четири километра, млађи кадети, кадеткиње три, полетарци, млађе кадеткиње два и млађи полетарци, полетарке километар и по. Старт прве категорије је у 11 часова.

Првенство у критеријумској вожњи (улична трка), одржава се истог дана улицама строгог центра града. Старт и циљ је у Улици жупана Страцимира, стаза иде даље улицама Господар Јовановом, Кнеза Милоша, Синђелићевом, Железничком и Кужељевом. Дужина једног круга је 1.300 метара.

– Позивамо све љубитеље спорта да дођу у суботу у центар Чачка и присуствују једној лепој и атрактивној спортској приредби. Такође, имаће прилику да виде и поздраве најбоље чачанске бициклисте који годинама бележе много вредних резултата – наводе организатори.

Саобраћај за све учеснике у строгом центру града биће обустављен у времену од 15 – 18.45 сати.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)