ДАН ОПШТИНЕ КРУПАЊ: Повеља др Средојевићу (ФОТО)

В. М.

23. 09. 2020. у 18:15

ДАН ОПШТИНЕ КРУПАЊ: Повеља др Средојевићу (ФОТО)

Фото: В. Митрић

НАЈМАЊЕ три развојна аспекта могу да истакнем -којима наша општина сасвим сигурно може очекивати још бржи развој, а ту је, пре свега, развој туризма у Крупњу и Рађевини, где зацртана чињеницу- да крајем 2021. године понуди гостима више од 1500 лежајева, рекао је на свечаној седници Скупштине општине Крупањ, председник Иван Исаиловић.

- Путокази и туристичка инфраструктура у нашој општини су потпуно задовољили потребе свих гостију из области спортских и других захтева -поручио челник Крупња и Радјевине. - Други сегмент као жила куцавица овог краја јесте развој путне инфраструктуре нарочито у руралним месним заједницама. Велики су планови и њих морамо остварити из разлога што је пут један од основних чинилаца развоја села и остајања младих. Кроз трећи сегмент развоја наше општне посебну пажњу посветићемо развоју младих, почев од боравка у вртићу па све до завршетка средње школе.

Фото: В. Митрић

др Дејан Средојевић

Велике погодности, преме Исаиловићевим речима, „ од септембра ове године уживају ученици основне а посебно средње школе у Крупњу, где бесплатним превозом и књигама знатно ослобађају кућне буџете”.

Дану општине и ослободјења Крупња у част, пре 76 година, приредјен је и садржајан културно уметнички програм, који су оплеменили наставници Музичке школе „Вук Караџић“ из Лозница, из издвојеног одељења у Крупњу.

Повељу са златном плакетом општине Крупањ добио је др Дејан Средојевић из Новог Сада (Брштица), доктор наука из области електротехнике и рачунарства.Похвалнице са златним грбом општине Крупањ добили су Зорица Мирчић, добровољни давалац крви , која је уз Похвалницу добила и златник, Наташа Живановић из Новог Сада (Брштица), мастер професору физичког васпитања и спорта- резервном потпоручнику Војске Србије и Виолета Пајић из Крупња, студенту Филолошког факултета у Београду (ученику генерације- Средње школе у Крупњу) , којој је уз похвалницу уручена новчана награда у износу од 40.+ хиљада динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)