ОВИ МОМЦИ КУВАЈУ НАЈБОЉУ ЧОРБУ: Светозар, Страхиња и Марко спремили укусан котлић, имају тајне састојке и зачине
ПОВОДОМ славе села Крајшник, недалеко од Зрењанина, у склопу низа манифестација, одржано је занимљиво такмичење у кувању рибље чорбе, а најбољу су скували гости из Житишта.
Екипа коју су чинили Светозар Манојловић, Страхиња Радаковић и Марко Рељић, употребом тајних састојака и зачина, од различитих врста рибе, припремила је укусан котлић, који је одушевио жири, а искусни Житиштани, потврдили су примат у кувању рибље чорбе на просторима овог дела банатске равнице.
Препоручујемо
ПОЧАСТ ЈУНАЦИМА РОДА: Обележена годишњица битке и освећења храма на Мачковом камену
20. 09. 2020. у 13:49
ЗЕЛЕНСКИ САЗВАО ЧИТАВ ГЕНЕРАЛШТАБ: Издао хитно наређење, тек сада следи хаос на фронту у Украјини
УКРАЈИНСКИ председник Владимир Зеленски хитно је сазвао састанак са високо позиционираним званичницима Генералштаба и војске због ситуације на фронту, наводи британски експерт Александар Меркурис на свом блогу на Јутјубу.
04. 05. 2024. у 20:06
У НЕДОУМИЦИ СТЕ? "Васкрсе" или "воскресе"? Овако се правилно честита Ускрс или Васкрс?
У СУСРЕТ највећем православном празнику, покушаћемо да разбијемо недоумице око тога како је правилно честитати Ускрс односно Васкрс.
04. 05. 2024. у 21:16
ПОСЛЕ ОПТУЖБИ ДА КРИЈЕ НАЦИОНАЛНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ: "Ја сам Српкиња, крстићу сина у Храму!" Маја Беровић о ПРАВОМ имену и пореклу
"ЈА САМ Српкиња и поносим се тиме!"
01. 05. 2024. у 13:14
Коментари (2)