ОВИ МОМЦИ КУВАЈУ НАЈБОЉУ ЧОРБУ: Светозар, Страхиња и Марко спремили укусан котлић, имају тајне састојке и зачине

B.G.

21. 09. 2020. у 00:11

ПОВОДОМ славе села Крајшник, недалеко од Зрењанина, у склопу низа манифестација, одржано је занимљиво такмичење у кувању рибље чорбе, а најбољу су скували гости из Житишта.

ОВИ МОМЦИ КУВАЈУ НАЈБОЉУ ЧОРБУ: Светозар, Страхиња и Марко спремили укусан котлић, имају тајне састојке и зачине

Фото: А. Амижић

Екипа коју су чинили Светозар Манојловић, Страхиња Радаковић и Марко Рељић, употребом тајних састојака и зачина, од различитих врста рибе, припремила је укусан котлић, који је одушевио жири, а искусни Житиштани, потврдили су примат у кувању рибље чорбе на просторима овог дела банатске равнице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (2)

НА САМО ДВА САТА АВИОНОМ ОД БЕОГРАДА: Одлична дестинација за летовање - сви детаљи резервације и аранжмана