ПОМОЋ ЛАНИ ЗА ТРАНСПЛАТАЦИЈУ: Акција Хуманитарни понедељак данас на градској плажи Штранд

Љ. П.

21. 09. 2020. у 08:05

ПОМОЋ ЛАНИ ЗА ТРАНСПЛАТАЦИЈУ: Акција Хуманитарни понедељак данас на градској плажи Штранд

Фото Градско зеленило

СУГРАЂАНКИ Лани Булатовић (29) неопходна је трансплатација панкреаса и бубрега у иностранству, а за лечење јој је неопходна новчана помоћ.

Акција "Хуманитарни понедељак" која ће данас бити организована на градској плажи Штранд у Новом Саду, намењена је њој.

Лана Булатовић се од своје девете године суочава са болешћу, добија дијабетес, зависна је од инсулина и тада је почела њена борба. Суочава се са бројним компликацијама и добија неуролошко аутоимуно обољење. Данас је њено здравствено стање такво да јој је неопходна трансплатација у иностранству. Новац јој је потребан како би јој се омогућило лечење.

Улаз на плажу се данас неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима, како би се и на овај начин помогло Лани у прикупљању новца за неопходно лечење. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

У акцији прошлог понедељка која је била намењена Николи Митровићу прикупљено је укупно 87.670 динара. ЈКП "Градско зеленило", које организује ову акцију, обавештава суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)