ДРАМА У СУБОТИЦИ: У пожару дечак (16) задобио опекотине, изгорели кућа и аутомобили

Ј. Л.

20. 09. 2020. у 18:18

ДРАМА У СУБОТИЦИ: У пожару дечак (16) задобио опекотине, изгорели кућа и аутомобили

Depositphotos

У СУБОТИЧКОМ насељу Зорка, у улици Ференца Бодрогварија, данас око 15 часова горело је породично имање, а на срећу жртава нема.

У једном домаћинству у насељу Зорка на периферији Суботице данас поподне букнуо је пожар, који је буквално однео све пред собом. У ватреној стихији изазваној највероватније паљењем суве траве изорео је велики део домаћинства у улици Ференца Бодрогварија, дечак од 16 година задобио је опекотине, док су остали чланови три породице које ту живе прошли без повреда.

Сумња се да је узрок пожара ватра која је планула у зараслој, сувој травнатој површини, а која се врло брзо проширила на објекте и аутомобиле у дворишту.

- Сва срећа, они сами су брзо и присебно реаговали и истрчали напоље тако да на срећу нико није настрадао. Док ни су дошли и ватрогасци , комшије су се организовале и очеле да гасе пожар тако да је трагедија сречена – кажу нам комшије. – Видели смо да је дечак одведен са опекотинама, неки су се гушили јер су се нагутали дима, а остали су стабилно.

С обзиром да је на том делу много суве траве, права је срећа што се пожар није проширио и на друге домове. Док су три ватрогасне екипе гасиле пожар, чула су се и два праска, вероватно је експлодирала бутан боца.

У оквиру домаћинства је и аутомеханичарска радионица, а ватра је прогутала седам аутомобила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)