“ОКО СОКОЛОВО” И У ЧАЧКУ: После Београда најављено да стиже и у овај град

В. И.

11. 09. 2020. у 12:47

“ОКО СОКОЛОВО” И У ЧАЧКУ: После Београда најављено да стиже и у овај град

Фото: В.И.

ПОСЛЕ српске престонице и Чачак ће добити уређај “око соколово”, који ће служити за снимање непрописно паркираних аутомобила. Ово је у петак приликом прославе десетогодишњице од оснивања Комуналне милиције у Чачку најавио заменик градоначелника Владан Милић.

- Ми смо преко буџета Управе за инспекцијски надзор оспособили Комуналну милицију да може на терену да ради свој посао на прави начин, поготово у отежаним условима пандемије корона вирусом где су и сами комунални милицајци изложени опасности. Овом приликом се захваљујем начелници Милени Јовановић и начелнику Управе за инспекцијски надзор Игору Кривокапићу за изузетну организованост на послу, посебно ове године када се ради у отежаним услови- казао је Милић, напомињући да су набављена средства у износу од два милиона динара за набавку нових униформи, а да ће идуће године озбезбедити новац и за набавку уређаја „око соколово”.

- Поред тога планирамо и набавку клопке за контролу депонованања отпада, набавићемо и нова возила за комуналну милицију, а све у циљу да њихов рад буде што ефикаснији - казао је Милић.

Начелница Комуналне милиције Милена Јовановић додала је да ће са колегама из Крагујевца, Краљева, Врања и Београда дискутоваћемо о проблемима везаним за тренутну ситуацију изазвану вирусом ковид 19, као и могућностима за унапређење сарадње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)