20. ФЕСТИВАЛ УЛИЧНИХ СВИРАЧА У НОВОМ САДУ: Ево ко све наступа

С. Б.

10. 09. 2020. у 15:26

НА овогодишњем, јубиларном, 20. по реду Фестивалу уличних свирача у Новом Саду, који ће бити одржан 30. септембра у разним градским квартовима, симболично ће наступити 20 извођача.

20. ФЕСТИВАЛ УЛИЧНИХ СВИРАЧА У НОВОМ САДУ: Ево ко све наступа

Новости

Организатори истичу да ће програм и изабрана дворишта, у којима ће публика концерте пратити са прозора и балкона, бити познати јавности до почетка фестивала, али ће тачан распоред извођача по локацијама остати тајна.

Зна се да ће учествовати Лолобриђида, Артан Лили, Стреј Дог, Вис Лимунада, Врум, као најзвучнија имена овогодишњег Фестивала чији програм доноси различите жанрове, од џеза до попа.

Новосадски бендови чиниће велики део програма, па ће у свом граду наступити и бенд Лепша Брена, кантаутор ФИПА- Филип Влатковић, Кило Кило банда, Јосип А Лисац, Цимерке, Џими и Чери, Плави птичић, Лајв винил акт, Хатер матер, затим Ненад Марић, поета, певач и гитариста који десетак година наступа под именом Краљ Чачка...

Житељи Новог Сада су имали прилику да кандидују своје двориште за једну од локација одржавања програма, а организатори фестивала одабраће укупно 10 градских дворишта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)