ХУМАНИ ВРАЊАЦИ: Шумари донирали инхалаторе Дечјем одељењу

Д. РИСТИЋ

28. 08. 2020. у 18:40

РАДНИЦИ Шумског газдинства „Врање“ организовали су хуманитарну акцију у оквиру које су Дечијем одељењу врањске болнице донирана три инхалатора.

ХУМАНИ ВРАЊАЦИ: Шумари донирали инхалаторе Дечјем одељењу

Фото: Д. Р.

Поред драгоцених апарата, за најмлађе пацијенте обезбеђене су играчаке, друштвене игре и књиге којима је опремљен простор за одмор и забаву. Др Љиљана Антић, директорка ЗЦ Врање се захвалила на донацији и нагласила да је од почетка епидемије Ковид-19 ова здравствена установа у више наврата добијала средства и опрему од грађана, невладиних организација, предузетника и друштвено одговорних компанија.

- Хвала радницима Шумског газдинства који су нашли мотив да се придруже тој породици хуманиста и дарују нам опрему и реквизите који ће свакако олакшати боравак у болници нашим најмлађим пацијентима - казала је др Антић.

Никола Новковић директор врањског Шумског Газдинства истиче да је поносан на своје запослене који су у кратком року сакупили довољно новца да се купи нешто што ће користити пре свега деци.

- У данима када је требало организовати пословање у складу са прописаним мерама, размишљали смо како је људима који су оболели. Било је међу њима и наших радника. А у таквим ситуацијама најпре бринемо о деци и њиховој безбедности - рекао је Новковић и додао да ће инхалатори бити од користи и након пандемије.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)