ПА, ТО ЈЕ ТЕК РОЂЕНА БЕБА: Краљевчани у шоку након смрти дечака - ИСПОВЕСТ КОМШИЈА

Г. Ћ.

10. 08. 2020. у 16:42

ИАКО јавности још нису познати резултати обдукције којом ће се утврдити узрок смрти једномесечне бебе преминуле у недељу ујутро у породичном стану у центру Краљева, према незваничним информацијама готово је извесно да је овај тек рођени дечак Ј.Ј. умро у сну природном смрћу, највероватније од последица гушења.

ПА, ТО ЈЕ ТЕК РОЂЕНА БЕБА: Краљевчани у шоку након смрти дечака - ИСПОВЕСТ КОМШИЈА

Фото: Депозит

Њега је мајка нахранила око три сата после поноћи и тада је све било у реду. Када је ујутро, у осам сати, отишла да обиђе свог најмлађег сина, он није дисао и није давао знаке живота.

Отац и мајка су покушали реанимацију, убрзо је стигла и хитна помоћ али беби, на жалост, није било спаса. Лекари овдашње Опште болнице „Студеница“ могли су само да констатују смрт.

Са родитељима је полиција обавила разговор и, бар за сада, нико није приведен. Истрага је у рукама надлежног Вишег јавног тужилаштва у Краљеву, и према незваничним информацијама, нема индиција да је смрт бебе наступила насилним путем.

Трагедија која је задесила ову породицу узнемирила је и шокирала Краљевчане. Комшије из зграде Градске колоније у коју су се недавно доселили кажу да су у питању пристојни људи.

- Скоро су се доселили са троје деце, а бебу су добили пре нешто више од месец дана. Нисмо се најбоље познавали, али заиста ми је жао због ове несреће – прича један од комшија.

Слично говоре и остали житељи овог мирног краљевачког кварта. Свима је, како кажу, ова страшна вест покварила недељно јутро.

- Још сам узнемирена. Па, то је тек рођена бебица… - додаје комшиница из суседне згаде.

- Читала сам да се овакве ствари догађају, али вас посебно погоди када се тако нешто деси некоме у вашој близини.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)