НАЈВАЖНИЈИ КОРАК - ПОШТОВАЊЕ МЕРЕ КРИЗНОГ ШТАБА! Министар Ђорђевић посетио Гаџин Хан

Ј. Ж. С.

20. 07. 2020. у 15:00

НАЈВАЖНИЈИ КОРАК - ПОШТОВАЊЕ МЕРЕ КРИЗНОГ ШТАБА! Министар Ђорђевић посетио Гаџин Хан

Фото: Ј. Ж. С.

НОВО жариште корона вируса, Дом за старе „Трем“ у Гаџином Хану у коме су забележени нови случајеви заразе, посетио је Зоран Ђорђевић, министар за рад.

Он је поводом тренутне епидемиолошке ситуације, даљим корацима и превентивним мерама, у циљу спречавања даљег ширења вируса. разговарао са председницом општине Маријом Цветковић.


- Људски животи и здравље су оно највредније што имамо и морамо да се боримо на све начине да их сачувамо. Веома је битно да се поштују све мере које је доно Кризни штаб. То је први и најбитнији корак који утиче на спречавање ширења вируса. Наша дужност је да бринемо о нашим најстаријим грађанима, а то радимо још и пре увођења ванредног стања, када смо одмах реаговали и донели мере које су и данас на снази, а то је забрана посета у свим домовима за старе - рекао је министар.

Фото: Ј. Ж. С.


Ђорђевић је истакао да ће Министарство наставити, као и до сада, да редовно снабдева све државне установе у систему социјалне заштите неопходном заштитном опремом, односно дезинфекционим средствима, маскама и рукавицама. 


- Надлежни у установама социјалне заштите треба да знају да смо увек ту за њих, да им у складу са својим могућностима, помогнемо да превазиђу сваку ситуацију. Наша досадашња сарадња и добра комуникација дале су добре резултате и у том правцу наставићемо и даље -  рекао је министар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)