НОВЕ МЕРЕ: Забрањен рад ноћних клубова, свадби и весеља у Неготину

С.М.Ј.

10. 07. 2020. у 18:22

НОВЕ МЕРЕ: Забрањен рад ноћних клубова, свадби и весеља у Неготину

Фото: С.М.Јовановић

ЗАБРАНА организовања весеља, свадби, рођендана, спортских, музичких и других манифестација, окупљања више од 100 људи у затвореном и више од 200 на отвореном простору неке су од ванредних мера које је прогласио Штаб за ванредне ситуације општине Неготин у циљу спречавања ширења корона вируса.

Штаб за ванредне ситуације донео је и закључак да док траје опасност од ширења вируса корона забрани рад ноћних клубова, који су и иначе ових дана планирали да отворе летњу сезону.

Радно време продавница, тржних центара, експозитура банака, објеката пошта и других малопродајних објеката на територији општине Неготин је од 6 до 22 часа, козметичких, фризерских, салона лепоте, здравствених, стоматолошких ординација, играоница за децу, фитнес центара и теретана је од 7 до 23 часа, као и ресторана, кафића, барова, кладионица и објеката брзе хране.

Број људи у угоститељским објектима затвореног типа, али и у продавницама и другим објектима се ограничава на минимално четири метра квадратна површине по особи, а у летњим баштама до максимално 100 гостију, уз поштовање свих мера и социјално-физичку дистанцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)