Каменицама разбили излог: У Шапцу напад на просторије СНС

Novosti online / А. Д.

среда, 08. 07. 2020. у 12:16

Каменицама разбили излог: У Шапцу напад на просторије СНС

Фото: А. Делић

Просторије Градског одбора СНС у улици Тиршов венац у Шапцу нашле су се на мети непознатих вандала, који су у среду у зору каменицама разбили излог који гледа према хотелу "Галеб". О догађају је обавештена полиција, а претпоставља се су починиоци забележени камерама видео-надзора више околних објеката.

Овим поводом шабачки СНС огласио се саопштењем за медије истичући да присталице политичких структура поражених на локалним изборима 21. јуна стварају ужасну климу у друштву. Напредњаци постављају питање да ли је ово одговор одлазеће локалне власти на одлуку Управног суда да се избори понове на 27 места.

"У немогућности да прихвате чињеницу да је СНС имала 12.000 гласова више, сматрају да је искључиво насиљем могуће прекројити изборну вољу. Шапчани су 21. јуна јасно рекли шта мисле о политици која је овај град прекрајала две деценије. Поражена група, уместо да распише понављање избора на 27 бирачких места, покушава да прекроји вољу Шапчана, оглушујући се о закон, претњама, клеветама, уценама, али и каменицама", каже се у саопштењу за медије.

Како смо сазнали, баш у ноћи између уторка и среде у Шабац су стигле најновије вести из Управног суда који је одбио једну у низу сличних жалби на рад ГИК-а, због чијег подношења се и одуговлачи са расписивањем поновљених локаних избора на 27 биралишта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)