РЕШИЛИ СЕ 1.154 ТОНА: У Суботици завршена акција прикупљања кабастог отпада

Ј. Л.

24. 06. 2024. у 17:39

За непуна три месеца, колико је трајала велика пролећна акција прикупљања кабастог отпада из домаћинстава, Суботичани су се решили 1.154 тоне отпада.

РЕШИЛИ  СЕ 1.154 ТОНА: У Суботици завршена акција прикупљања кабастог отпада

фото: ТВ Суботица

Циљ акције, коју организује ЈКП "Чистоћа и зеленило", је да се грађани реше кабастог отпад који им се нагомилао преко зиме, а да он не заврши у шуми. Осим кабастог отпада, грађани су и овога пута у контејнере запрмине пет метара кубних одлагали и други комунални отпад.

Највише отпада у градским месним заједницама прикупљено је у Пешчари, Маковој седмици и Новом селу и Зорки, док је у околним насељима највише кабастог отпада било у Чатавиру, Новом Жеднику, Бајмоку, Ђурђину и Бачком Душанову.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto