МЕЂУНАРОДНА БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА У НОВОМ САДУ МЕЊА САОБРАЋАЈНИ РЕЖИМ: Од 14. до 17. јуна измене и у аутобуским трасама

З. Г.

13. 06. 2024. у 14:59

ЗБОГ одржавања Међународне бициклистичке трке „Гран фондо Нови Сад“ од 14. до 17. јуна биће у неколико фаза измењен режим саобраћаја и траса аутобуских линија у деловима ширег центра града, Петроварадина и Сремске Каменице.

МЕЂУНАРОДНА БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА У НОВОМ САДУ МЕЊА САОБРАЋАЈНИ РЕЖИМ: Од 14. до 17. јуна измене и у аутобуским трасама

З. Грумић

Та привремена измена саобраћаја односи се на Булевар Михајла Пупина, Трг незнаног јунака, Пионирску улицу, део Улице Јована Ђорђевића од Бановинског пролаза до Булевара Михајла Пупина, затим и на улице Војводе Мишића, Стевана Брановачког, Илије Вучетића, део Улице Соње Маринковић од Улице војводе Мишића до Булевара Михајла Пупина. Такође су обухваћени и Улица Јована Бошковића од Стевана Брановачког до Булевара Михајла Пупина и Варадински мост. Измене се односе и на Трг владике Николаја и Каменички пут у Петроварадину као и на улице Војводе Путника, Трг Змај Јове и део Карађорђеве улице у Сремској Каменици.

Како је наведено у саопштењу из Кабинета градоначелника, за време трајања те манифестације измена режима саобраћаја ће се одвијати у неколико фаза.

У оквиру прве саобраћај ће бити забрањен на паркиралиштима на Булевару Михајла Пупина од Улице Модена до Пионирске улице и на Тргу галерија. Такође забрана се односи и на паркиралишта у Улици др Лазе Станојевића као и оно у Улици Жарка Зрењанина, поред Гимназије.

Измена саобраћаја за паркиралиште на Булевару Михајла Пупина важи од 14. до 17. јуна а на паркиралиштима на Тргу галерија, Улици др Лазе Станојевића и Улици Жарка Зрењанина важи од 15. до 16. јуна.

У суботу, 15. јуна, привремена забрана одвијања саобраћаја биће на Булевару Михајла Пупина од Улице Жарка Зрењанина до Трга незнаног јунака, на Тргу незнаног јунака, у Пионирској улици, на делу Улице Јована Ђорђевића од Бановинског пролаза до Булевара Михајла Пупина и на делу Улице Жарка Зрењанина, десна саобраћајна трака до Булевара Михајла Пупина.

Такође, привремена забрана одвијања саобраћаја одређена је и за Улицу Жарка Зрењанина од Улице Мирослава Антића до Булевара Михајла Пупина, потом на Булевару Михајла Пупина од Улице Жарка Зрењанина до Трга незнаног јунака, на Тргу незнаног јунака, у Пионирској улици, на делу Улице Јована Ђорђевића од Бановинског пролаза до Булевара Михајла Пупина. Саобраћај ће бити забрањен и на Варадинском мосту, Тргу владике Николаја и Каменичком путу у Петроварадину, као и у Сремској Каменици у Улици Војводе Путника, на Тргу Змај Јове и на делу Карађорђеве улице.

У склопу следеће фазе ће 16. јуна бити забрањен саобраћај на Булевару Михајла Пупина, Тргу незнаног јунака, у улицама војводе Мишића, Стевана Брановачког, Илије Вучетића, делу Улице Соње Маринковић од Улице војводе Мишића до Булевара Михајла Пупина, у Улици Јована Бошковића од Стевана Брановачког до Булевара Михајла Пупина, улици Јована Ђорђевића од Стевана Брановачког до Булевара Михајла Пупина и на Варадинском мосту. У Петроварадину на Тргу владике Николаја и Каменичком путу, као и у Улици војводе Путника, на Трг Змај Јове и на делу Карађорђеве улице у Сремској Каменици.

Јавно градско саобраћајно предузеће „Нови Сад“ ће у суботу 15. јуна привремено изменити трасе аутобуских линија 3, 6, 9, 9А, 60, 61, 62, 63, 64 и 69. А линије број 1, 8, 3,6, 9 и 9А, 12, 60, 61, 62, 63,64, 68, 69,72, 73, 74 и 86 мењају трасе у недељу 16. јуна. Линије 71, 76, 77, 78, 79, 80, 81 и 84 неће саобраћати у време бициклистичке трке, 16. јуна, од 9.30 до 13.30 часова.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

ПРОЛАЗНИЦИ БИЛИ ИЗНЕНАЂЕНИ: Ђоковић након Вимблдона ухваћен у шетњи са лепом Рускињом (ВИДЕО)