НА "ПОЛИЦИЈАДИ" 1.500 "ПЛАВАЦА": На Златибору завршен 17. скуп запослених у МУП

Владимир Митрић
Владимир Митрић

09. 06. 2024. у 14:41

УПРАВО је завршена 17. Полицијада на Златибору, у организацији ССП, на којој је запажено било учешће Сидниката полиције радника унутрашњих послова Републике Српске, који су први пут на овој манифестацији.

НА ПОЛИЦИЈАДИ 1.500 ПЛАВАЦА: На Златибору завршен 17. скуп запослених у МУП

фото в митрић

 Домаћини и гости, којих је било више од 1.500, овацијама су поздравили учеснике скупа.

- Овогодишња манифестација "Полицијада" је најбољи доказ колико је српска полиција јединствена и колико сви припадници полажу у заједништво и спортски дух - поручио је српски министар полиције Ивица Дачић. - Такође, окупљањем полицијских синдиката из региона показујете да смо изузетан партнер у сарадњи на свим пољима, као и спортским дисциплинама. Свима желим велики успех, а пре свега лепо дружење, а Синдикату српске полиције честитам на одличној оганизацији.

Аница Јондић, председница Синдиката радника унутрашњих послова Републике Српске, оценила је "Полицијаду" на Златибору, у организацији ССП, највишом оценом, истичући срдачност и гостољубље домаћина, браће и сестара и колега из матице Србије.

- Оно што је најважније осетило се снажно полицијско јединство и човекољубље, што су кључни стубови за ваљан рад полиције - поручила је Јондићева. - Очекујемо наше колеге из Србије и у Бањалуци, у Републици Српској.

Конопац

ПРВИ спортски резултати који су били познати су они из увек занимљивог навлачења конопца. Победила је екипа полиције из Ниша, која је у финалу победила шабачке колеге које су освојиле друго место, а трећи су Врањанци.

Лазар Ранитовић је "Сребрну медаљу", једно од највиших одличја тог репрезентативног синдиката, уручио дипломираном правнику Жељку Благојевићу, фунционеру тог синдиката, који је задужен, поред осталог, за деловање на подручју Полицијске управе Шабац.

- Великим знањем синдикалног и полицијског посла, умећем, пожртвовањем, трудом, колегијалношћу и човекољубљем Благојевић је заслужио ово високо признање - рекао је Ранитовић. - Нека га носи и нека се, са пуним правом, њиме поноси као човек, полицајац-инспектор, као синдикалац за кога, уверили смо се, нема тајне када је у питању ова организација.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Знамо где провести лето, пријатно и повољно! Проверите!