ДА СЕ ОСЕЋАЈУ КАО КОД КУЋЕ: Бањалучани у оквиру Свесрпског сабора гости Новог Сада

З. Г.

08. 06. 2024. у 14:01

У ОКВИРУ првог Свесрпског сабора и манифестације „Један народ, један сабор-Србија и Српска“, у Културном центру Новог Сада приређен је културно-уметнички програм којем су присуствовали представници Града на челу са градоначелником Миланом Ђурићем и гости из Бањалуке.

ДА СЕ ОСЕЋАЈУ КАО КОД КУЋЕ: Бањалучани у оквиру Свесрпског сабора гости Новог Сада

КЦНС

Уз добродошлицу, градоначелник Ђурић је гостима пожелео да се у Новом Саду, граду отвореног срца, увек осећају као код своје куће.

- Нови Сад и Бања Лука од 2006. године имају потписан споразум о партнерству а радићемо на томе да уследи и споразум о братимљењу. Као град увек смо неговали партнерске односе са нашом браћом из Републике Српске. Ми смо исти народ, имамо заједничку историју а убеђен сам да ћемо имати и заједничку светлу будућност. Данас на првом Свесрпском сабору показаћемо наше јединство, наше заједништво – поручио је Ђурић.

Градоначелник је делегацији из Бањалуке пожелео угодан боравак у Новом Саду, наведено је у саопштењу.


 


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
АКО ФАГОТ НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

АКО "ФАГОТ" НЕ УБИЈЕ БАР 30 НИЈЕ ИСПЛАТИВ: Генерал Јелесије Радивојевић, унук јунака истог имена, о биткама на Косову у лето 1998.

КАДА су 1962. сахрањивали Јелесија Радивојевића у Дрежнику на Златибору кажу да је још увек имао "сиво" око паса, на месту где га је стезао војнички опасач.

21. 07. 2024. у 07:00

Коментари (0)

PEVAČICA OTKRILA DA SU JOJ DIJAGNOSTIKOVANA DVA NEUROLOŠKA POREMEĆAJA: Znam da ima toliko ljudi koji prolaze kroz isto