РЕКЛА ЈЕ "ДА": Уместо принца, на сцену је изашао Милан и извадио прстен - Ево како је глумица Дечјег позоришта у Кикинди запрошена (ВИДЕО)

Рада Шегрт
Рада Шегрт

01. 04. 2024. у 06:45

У Кикинид се јуче догодила просидба која до сада није забележена.

РЕКЛА ЈЕ ДА: Уместо принца, на сцену је изашао Милан и извадио прстен - Ево како је глумица Дечјег позоришта у Кикинди запрошена (ВИДЕО)

Фото: Дечје позориште "Лане"

„Одиграна“ је на сцени Дечјег позоришта „Лане“, а просидбу изненађења доживела је глумица Марта Катаи (22), која је изговорила најважније „да“ у животу.

Ова девојка запрошена је током извођења представе, а романтично изненађење приредио јој је дечко Милан Попадић из Банатског Велико Села.

Глумци „Ланета“ данас су, према редовном репертоару, од 17 сати, играли представу „Лепотица и звер“ у којој лепа и шармантна Марта игра улогу принцезе. Међу гледаоцима у публици био је и њен дечко Милан Попадић, затим Мартини родитељи, што није било ништа необично, јер они често гледају извођење „Ланета“ и своју ћерку. Али су у публици овај пут били и Миланови родитељи.

Фото: Дечје позориште "Лане"

Љубав: Милан и Марта

- Марта није знала шта јој Милан припрема, али ми, наравно, јесмо, јер смо се све договорили с њим. Ништа нису знали ни њени родитељи, али његови јесу. Милан на крају представе излази на сцену када се говори да звер поново може да постане принц само ако се појави права љубав. И тада на сцену излази Милан и проси Марту. Мартини родитељи нису ништа наслућивали, тако да је то било велико изненађење и за њу и за њих, али је. истовремено, било јако лепо и романтично – описао нам је Милан Вујић, глумац Дечјег позоришта „Лане“ вечерашњи догађај.

Фото: Дечје позориште "Лане"

Марта Катаи

Тако је Марта Катаи постала прва девојка у Кикинди која је запрошена на позоришној сцени и то током представе. Иначе, шармантна и лепа Марта је на почетку пандемије корона вируса 2020. године била јунакиња не само Кикинде већ и нације, јер је за шест дана победила вирус, иако је дијабетичар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (0)

ЕНГЛЕСКА У ВЕЛИКОЈ ПАНИЦИ: Шта ћемо ако се Србија сад повуче са ЕУРО 2024?!