ДОМ КУЛТУРЕ ГРАЧАНИЦА: Књижевни сусрети младих стваралаца

Д. З.

08. 10. 2023. у 13:31

Дом културе „Грачаница“ организује књижевне сусрете младих стваралаца - „Млади писци Косова и Метохије – видљивост, објављивање и презентација њихове књижевности“.

ДОМ КУЛТУРЕ ГРАЧАНИЦА: Књижевни сусрети младих стваралаца

Фото Дом културе

Из Дома културе позивцају све заинтересоване младе ствараоце да шаљу своје књижевне радове, песме и приче, које ће размотрити трочлана комисија, а најбољи ће бити објављени у књижевном зборнику.

- Планирано је да одабрани млади ствараоци учествују у јавној презентацији својих радова и да са младим и афирмисаним ауторима разговарају о томе како да своје дело учине видљивијим - истичу из Дома културе и додају да је циљ ових сусрета да се повећа видљивост младих ствараоца, да им се пружи подршка и подстрек за даљи рад, као и да им се да простора у јавном животу.

Конкурс ће бити отворен до 15. новембра, док ће у току децембра бити организоване промоције и сусрети младих аутора. Иначе, пројекат се организује уз подршку Министарства културе Републике Србије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

БРУКА И СРАМОТА! Ово су хиљаде навијача на Вимблдону урадиле Новаку Ђоковићу након што их је прозвао за бахатост