ФИНИШ “СЛОБОДНЕ ЗОНЕ“ У ПАРАЋИНУ: Одличан шпански филм за крај

З. РАШИЋ

10. 06. 2023. у 11:38

ПРОЈЕКЦИЈОМ шпанског филма „Часна сестра фудбалски тренер“ у Параћину је завршено приказивање селектованих филмова Фестивала „Слободна зона“ у оквиру 17. турнеје по Србији.

ФИНИШ “СЛОБОДНЕ ЗОНЕ“ У ПАРАЋИНУ:  Одличан шпански филм за крај

Фото: Фејсбук/Културни центар

Параћинци су током ове седмице, од 5. до 9. јуна, могли да погледају пет сјајних награђиваних филмова, Чувени „Троугао туге“, прошлогодишњи победник Канског  фестивала и добитник четири главне награде Европске академије за филм, приказан је прве вечери и привукао највећу пажњу публике.

Параћинци су још били у прилици да одгледају  „Утаму“, „Прековремени рад“, „Нежно“ и за крај – поменути филм о фудбалском тренеру - часној сестри, који је награђиван на фестивалима у Сан Себастијану и Малаги.

Све пројекције биле су бесплатне и приказане су новој општинској биоскопској сали.

Из параћинског Културног центра, који је организатор ових пројекција у оквиру турнеје "Слободне зоне" у граду на Црници, најављују да ће филмског програма на истом месту ускоро бити још, што је шанса да поново заживи биоскоп у граду на Црници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

РИВАЛИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ! Новак Ђоковић запрепастио конкуренцију (ВИДЕО)