ПАРАЋИНЦИ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ: Едукација пољопривредника у граду Бастија Умбра

З. РАШИЋ

01. 04. 2023. у 15:16

ПЕДЕСЕТАК пољопривредних произвођача са територије параћинске општине у посети је великом Међународном пољопривредном сајму који се одржава у Италији у граду Бастија Умбра.

ПАРАЋИНЦИ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ: Едукација пољопривредника у граду Бастија Умбра

Фото: Фејсбук/Општина Параћин

Организовани одлазак уз суфинансирање од 40 одсто буџетским средствима обезбедила је Општине Параћин као традиционални вид подршке регистрованим пољопривредним газдинствима.

Сваке године локална самоуправа обезбеди једну овакву посету некој међународној сајамској манифестацији, што је својеврсна едукација, односно могућност за упознавање са новинама које нуди развој аграра у свету.

Повратак Параћинаца из Италије са овог сајма за који је владало велико интересовање, а који се налази у округу Перуђа, очекује се у уторак у раним јутарњим сатима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

ДЕВОЈКЕ, ЊИХ СЕ ЧУВАЈТЕ: Ово су највећи ПРЕЉУБНИЦИ хороскопа