ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ - ЗА БИЦИКЛИСТЕ: Око 300 љубитеља двоточкаша за викенд прешло у сусредну Румунију

Б. ГРУЈИЋ

27. 03. 2023. у 21:10

ПРЕМА незваничним извештајима пограничних државних органа суседних земаља Румуније и Себије, гранични прелаз на новој бициклистичкој стази од Зрењанина до Темишвара, током протеклог викенда прешло је око 300 бициклиста.

ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ - ЗА БИЦИКЛИСТЕ: Око 300 љубитеља двоточкаша за викенд прешло у сусредну Румунију

Б.Марчета

- Отварање граничног прелаза, поред бициклистичке стазе изграђене дуж канала Бегеј између Темишвара и Зрењанина, показало се као веома успешно, не знам да ли је ово рекордан број, али све је функционисало беспрекорно и није се дуго чекало на прелаз - нагласио је Милан, Зрењанинац који се у суботу, по пролећном и сунчаном дану, бициклом запутио из родног града у суседну земљу.

Уз напомену да ће у просеку једном до два викенда месечно бити отворен специјални гранични прелаз за бициклисте, погранични органи саопштили су распоред, тј. којим викендима ће гранични прелази бити отворени, у априлу 29. – 30., 27. – 28. маја, 3. и 4. и 24. и 25. јуна, 29. и 30. јула, 26. и 27. августа, 23. и 24. септембра и 28. и 29. октобра.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

Коментари (0)

После вести да се храни у народној кухињи, огласила се Беби Дол