ТАЛЕНТИ ПРЕД ПУБЛИКОМ: Изложба у Галерији КЦ "Рибница"

Г. ЋИРОВИЋ

26. 03. 2023. у 13:59

У галерији краљевачког Културног центра "Рибница" отворена је групна изложба дечјих радова, полазника школе сликања овдашњег Атељеа "Круг".

ТАЛЕНТИ ПРЕД ПУБЛИКОМ: Изложба у Галерији КЦ Рибница

Г.Шљивић

На овој, укупно седмој изложби полазника школе сликања, своје цртеже изложило је деведесет малишана код којих је, по речима Ане Ивановић, мастера примењене уметности, приметан неоспоран таленат.

Сви учесници изложбе награђени су дипломама за своје ликовно стваралаштво током минуле године, а њихове радове заинтересовани ће моћи да погледају радним данима до 5. априла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДАВИД НАС ЈЕ ЛАГАО ОД ПОЧЕТКА, БИО ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ У СРБИЈИ Најбоља другарица нестале Ане Кнежевић за Новости: Хвала српској полицији

"ДАВИД НАС ЈЕ ЛАГАО ОД ПОЧЕТКА, БИО ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ У СРБИЈИ" Најбоља другарица нестале Ане Кнежевић за "Новости": Хвала српској полицији

СРЕЋНИ смо што се догодило хапшење у случају нестанка Ане Кнежевић. Хапшење Давида није било изненађење за нас, посебно због тога што је од самог почетка лагао где се налази. Захвални смо српској полицији на истрази и на свему што раде како би правда била задовољена.

18. 06. 2024. у 13:03

ХАОС УОЧИ ДОЛАСКА ПУТИНА: Погинули севернокорејски војници

ХАОС УОЧИ ДОЛАСКА ПУТИНА: Погинули севернокорејски војници

ВОЈСКА Јужне Кореје испалила је данас хице упозорења након што су севернокорејски војници накратко прешли демилитаризовану зону (ДМЗ) која раздваја Северну и Јужну Кореју, наведено је саопштењу Заједничког начелника штабова земље (ЗКС).

18. 06. 2024. у 10:59

Коментари (0)

НОВА СИТУАЦИЈА НА ЕУРО 2024: Душан Тадић није био на тренингу Србије дан после меча са Енглеском, ево и зашто