ПРЕДЛОЗИ ДО 5. АПРИЛА: Општина Кладово расписала конкурс за награде

С. М. Ј.

23. 03. 2023. у 19:33

KОМИСИЈА за доделу награда и јавних признања расписала је конкурс за доделуз традиционалних признања поводом 26. априла, Дана општине Кладово.

ПРЕДЛОЗИ ДО 5. АПРИЛА: Општина Кладово расписала конкурс за награде

Фото: С.М.Ј.

Годишње награде општине Кладово, до четири највише, биће додељене се појединцима и колективима за постигнуте резултате у учењу, спорту, култури, науци, уметности, као и за хуманитарне активности.

Комисија за доделу награда и јавних признања позвала је грађане, правна лица, органе управе, политичке и невладине организације да доставе предлоге и за Повељу захвалности која се додељује и за плодотворну сарадњу и изузетан допринос у афирмацији општине Kладово као и за пружену помоћ општини или грађанима, као и за Награду за животно дело за достигнућа која оплемењују људско друштво и да номинују кандидате за Повеље почасног грађанина  која се додељује појединцима чија су дела допринела сарадњи, пријатељским, привредним, културним и другим односима између општине Kладово и других општина, градова и држава.

Предлоге за највиша општинска признања поводом Дана општине, 26. априла, у спомен на 1867. дана када је турски изасланик предао кључеве тврђаве Фетислам артиљеријском капетану Милутину Јовановићу, треба доставити најкасније до 5. априла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

ОРЛОВИ ЛЕТЕ КА ПРВОЈ ЕВРОПСКОЈ ПОБЕДИ Србија против Словеније у наставку Еура

24 године након историјског окршаја на Еуру 2000. године у Белгији и Холандији, Србија и Словенија се од 15 часова састају у 2. колу групе Ц Европског првенства. Словенија је тада шокирала СР Југославију и повела са 3:0, али су Плави успели да остваре један од најлуђих повратака у историји Европских првенстава изједначивши резултат на 3:3 за само 6 минута.

20. 06. 2024. у 10:00

Коментари (0)

ШТА ЋЕ РЕЋИ РУСИ? Скандалозно извињење репрезентативца Албаније који је простачки вређао Србију