ПРЕДЛОЗИ ДО 5. АПРИЛА: Општина Кладово расписала конкурс за награде

С. М. Ј.

23. 03. 2023. у 19:33

KОМИСИЈА за доделу награда и јавних признања расписала је конкурс за доделуз традиционалних признања поводом 26. априла, Дана општине Кладово.

ПРЕДЛОЗИ ДО 5. АПРИЛА: Општина Кладово расписала конкурс за награде

Фото: С.М.Ј.

Годишње награде општине Кладово, до четири највише, биће додељене се појединцима и колективима за постигнуте резултате у учењу, спорту, култури, науци, уметности, као и за хуманитарне активности.

Комисија за доделу награда и јавних признања позвала је грађане, правна лица, органе управе, политичке и невладине организације да доставе предлоге и за Повељу захвалности која се додељује и за плодотворну сарадњу и изузетан допринос у афирмацији општине Kладово као и за пружену помоћ општини или грађанима, као и за Награду за животно дело за достигнућа која оплемењују људско друштво и да номинују кандидате за Повеље почасног грађанина  која се додељује појединцима чија су дела допринела сарадњи, пријатељским, привредним, културним и другим односима између општине Kладово и других општина, градова и држава.

Предлоге за највиша општинска признања поводом Дана општине, 26. априла, у спомен на 1867. дана када је турски изасланик предао кључеве тврђаве Фетислам артиљеријском капетану Милутину Јовановићу, треба доставити најкасније до 5. априла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ТЕШКИ МАНИПУЛАТОРИ: Три хороскопска знака која се немилосрдно играју туђим емоцијама