ПОЧЕЛА ОРИГИНАЛНА НАГРАДНА ИГРА У КРУШЕВЦУ: Коме најбоље стоје луксузне ципеле? (ФОТО,ВИДЕО)

С.БАБОВИЋ

23. 03. 2023. у 19:30

КОЈА жена буде сакупила највише „лајкова“ са фотографијом своје пробе специјалних ципела у Кући Симића у Крушевцу, на поклон ће добити управо лускузну обућу коју проба.

ПОЧЕЛА ОРИГИНАЛНА НАГРАДНА ИГРА У КРУШЕВЦУ: Коме најбоље стоје луксузне ципеле? (ФОТО,ВИДЕО)

Foto:Kuca Simica

Велика наградна игра почела је у овом музејском простору, а маштовите Крушевљанке већ су кренуле у надметање. У „трци“ су све даме расположене да се попну на високе штикле и тако освоје једну од пет луксузних салонки.

Домаћини изложбе фотографишу пробу и постављају је на ФБ страницу Куће Симића. Осим да бесплатно добију пар ципела, посетиоци могу погледати и више од 60 изложених ципела у оквиру поставке „Од Пепељуге до принцезе“.

Изложбу,коју прати и публикација са личним причама власника ципела, чини обућа најразличитије моде и времена. Најстарија међу њима је дечија ципелица из 1932.године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

ДАНАС ЈЕ ДУХОВСКИ ПОНЕДЕЉАК: Шта према веровању нипошто не треба радити