ПРВА РАТА ПОРЕЗА СТИЖЕ 14. ФЕБРУАРА: Пореска управа упутила упутство обвезницима

Ј. С.

06. 02. 2023. у 15:49

ПОРЕСКА управа Новог Сада упутила је упутство обвезницима - физичким и правним лицима као и предузетницима, да ће им 14. фебруара доспети прва рата за уплату годишњег пореза на имовину за 2023. годину.

ПРВА РАТА ПОРЕЗА СТИЖЕ 14. ФЕБРУАРА: Пореска управа упутила упутство обвезницима

Град НС

Порески обвезници прву рату пореза на имовину плаћају у висини последње рате из решења за 2022. годину. Решења са утврђеним обавезама по основу пореза на имовину ове као и претходних година, порески обвезници на кућне адресе добиће заједно са уплатницама.

- Редовним и благовременим измиривањем пореза обвезници избегавају обрачун и наплату законом прописане камате због кашњења уплата која на данашњи дан износи 15,25 процената, а истовремено таквим одговорним односом према законским роковима за плаћање пореза заједно доприносимо бржем и квалитетнијем развоју нашег Града - наводе у саопштењу из градске пореске службе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НЕСТВАРНА СЦЕНА: Војници НАТО поздравили химну Русије (ВИДЕО)