БРАТ УМРО ЗА БРАТОМ: Драма у Липничком Шору код Лознице

В. МИТРИЋ

28. 01. 2023. у 22:08

ВЕЧЕРАС, нешто пре 17 часова, умро је, изненада, у дворишту породичне куће Милисав Максимовић (49), пошто је само мање од сат времена пре тога обавештен да му је умро брат Милан(47) у Словенији.

БРАТ УМРО ЗА БРАТОМ: Драма у Липничком Шору код Лознице

Фото В Митрић

Милан, иначе глувонем, био је у Словенији, где је играо утакмице са глувонемима, у организацији њихових удружења, што је често чинио.Био је врстан фудбалер, који је, и даље, играо „као младић“.Узроци његове смрти су још, званично, непознати.

Познато је да је његов брат тешко примнио ту вест.

Јауци су се чули на све стране око њихове куће, недалеко од железничке пруге и станице.Милисав је, у једном тренутку, отишао иза кућа.Није га било неко време, онда су га укућани, комшије и пријатељи тражили и пронашли мртвог.Лекари су само констатовали смрт.

-Класичан пример како је братовљево срце „пукло“ од туге -причају нам рођаци Максимовића из Тршића, који су одмах дошли, не слутећи да једну трагедију прати, истовремено и друга. -Живели су у истом дворишту.Милисав је имао троје деце, а Милан двоје.

Јецаји, туга, мука и бол не престају.Поред деце и супруга за двојицом Максимовића, иначе дивних и часних, и пре свега вредних људи, плачу и јаучи њихов а чељад и мајка Миланка.

-Ни у најцрњем сну нисмо могли овако нешто да уснимо -каже ујак Миланов и Миласављев Милутин Матић из Вуковог Тршића. -Какви су то момци, делије, карактери...Ето, зато су се људи „слили“ у њихово двориште, да теше, помогну, али утехе нема.

БОНУС ВИДЕО:

СУВОЗАЧ ИЗ "КЛИА" ИЗДАХНУО НА МЕСТУ: Саобраћајна несрећа код Крушевца, повређене четири особе

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (1)

ГЛАВНЕ ТАЧКЕ НОВЕ СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ РУСИЈЕ: Подривање темеља америчке доминације у свету, нагласак на сарадњи са две силе