ШТРЕБЕРИ НА ОКУПУ: Необичан дочек Нове године у кругу некадашње Електронске индустрије у Нишу

Д. М.

22. 12. 2022. у 22:13

ЗАЈЕДНИЦА штребера из Ниша “Geek Area” која је основана овог септембра организује дочек Нове године за све штребере са простора бивше Југославије.

ШТРЕБЕРИ НА ОКУПУ: Необичан дочек Нове године у кругу некадашње Електронске индустрије у Нишу

Д.Динић

Забава се планира у једном кафићу у оквиру комплекса некадашње Електронске индустрије.

- Заједница штребера у Србији није организована, а реч штребер вуче чак и негативне конотације. Сматрамо да бити штребер значи бити дигиталан, креативан, способан и забаван и да је време да досадашњи наратив заједно променимо. Наша идеја је да сви они којима је, истина, удобност гејминг столице често важнија од провода, дођу на једно место, упознају се и, постајући део заједнице, наставе своја познанства, пријатељства и професионалне сарадње, озбиљан је Александар Глигоријевић и каже да место дочека није случајно.

- Дочек у модерном амбијенту у Електронској индустрији у Нишу, где су се годинама правиле најбоље ствари. Бићемо само неколико локала од места где су се некада правили телевизори. Уз пуно симболике, наша заједница ће ту отпочети свој живот и синергију - додаје Александар који се поноси чињеницом да је штребер.

Према његовим речима журка је први корак да прошире заједницу штребера.

- Видећемо да ли постоји интересовање за неке заједничке догађаје који би углавном били информативног и едукативног караткера, каже он.

ПРИЈАВЕ

Пријаве за дочек Нове године су на сајту, а број места је ограничен на 150.  Geek party 2023 одржава се 31. децембра од 20 сати. Пред штреберима је осмочасовна журка исуњена добрим проводом уз музику коју врте DJ Андрија и DJ Лекић, али списак није коначан. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ЈОШ НИСТЕ ОДЛУЧИЛИ ГДЕ ЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ? Контики вас води у Тунис по невероватно ниским ценама