ДИНА ВУЧИНИЋ О СРАМНИМ НАПАДИМА НА ВУЧЕВИЋА: Пајтић и Новаковић су показали да њима смета успешан Нови Сад

Новости онлајн

09. 12. 2022. у 09:41

ЧЛАНИЦА Градског већа за образовање и Главног одбора Српске напредне странке Дина Вучинић одговорила је оштро на оптужбе упућене министру одбране Милошу Вучевићу.

ДИНА ВУЧИНИЋ О СРАМНИМ НАПАДИМА НА ВУЧЕВИЋА: Пајтић и Новаковић су показали да њима смета успешан Нови Сад

Фото Приватна архива

- Уместо да седе у затвору, Бојан Пајтић и Борислав Новаковић глуме моралне судије на таблоидној телевизији Драгана Шолака и критикују Милоша Вучевића, по постигнутим резултатима најбољег градоначелника у историји Новог Сада. Ништа друго се није могло ни очекивати од политичара који су уништили Нови Сад, Војводину и Србију. Они су показали да њима смета успешан Нови Сад. Показали су да мрзе што Новосађани боље живе. Показали су да им смета што је Милош Вучевић Нови Сад извукао из дужничког ропства и од њега направио други најразвијенији град у Србији, после Београда. Уместо печења волова, које су званично финансирали из буџета града за дочек новогодишњих празника, Нови Сад је постао Европска престоница културе - изјавила је Вучинићева.

- Резултати Милоша Вучевића убедљиво сведоче о томе. Дуплиран је буџет града. Са 17 на 40 милијарди. Буџет за културу увећан је три пута. Са једне на три милијарде. Уместо концерата Дугиног посела и печења волова, које су званично финансирали из буџета града за дочек новогодишњих празника, Нови Сад је постао Европска престоница културе у оквиру које је реализовано 3.500 програма, врхунске културе - саопштила је.

Подигнут нови парк, у плану још три нова

- Изграђено је пет нових вртића. Шест вртића је реконструисано. За десет година простор за боравак новосадске деце увећан је за 14.000 квадрата. Изграђена је Музичко-балетска школа са концертном двораном, првом у историји града. Изграђени су километри улица. Километри бициклистичких стаза. Километри канализације. Посађено је 92.000 садница новог дрвећа. Подигнут нови парк од 6 хектара. У плану су још три нова парка - рекла је Вучинићева.

Град Нови Сад

Грађани ће вас памтити по угашеној Тесла банци у којој је нестало 2,5 милиона евра

- Издвојено је 1,4 милијарде динара за подстицаје запошљавања. Отворено је 9 нових фабрика и запослено 35.000 Новосађана. То су резултати 10 година владавине Милоша Вучевића. По томе ће га памтити Новосађани. А вас ће памтити по аферама и проневерама десетина милијарди динара. За вама ће остати лажни погони нових технологија преко којих сте из буџета Војводине испумпали 7 милијарди динара, од којих су корист имали само ваши страначки функционери. За вама ће остати угашена Развојна банка Војводине у којој је нестало 27 милијарди динара. Грађани ће вас памтити по угашеној Тесла банци у којој је нестало 2,5 милиона евра. Новосађани ће вас се сећати по 4,5 милиона евра који су нестали на градњи Булевара Европе. По штети за буџет Новог Сада од 1,5 милиона евра, које сте ставили у своје џепове приликом градње хотела на Футошком путу. Памтиће вас по аферама Солун и Бодрум, када сте телепортацију и варање приликом гласања у Скупштини Србије прогласили за врхунац демократије. И уместо што критикујете Милоша Вучевића који ће својом позицијом потпредседника Владе Србије још више и јаче допринети развоју Новог Сада, предлажем да вратите све милијарде које сте украли, извините се грађанима Новог Сада, Војводине и Србије. Тек тада ћете се квалификовати да будете моралне судије, до тада сте у обавези да ћутите - каже чланица Градског већа.

(нсузиво.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

Коментари (0)

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови