ДИНА ВУЧИНИЋ О СРАМНИМ НАПАДИМА НА ВУЧЕВИЋА: Пајтић и Новаковић су показали да њима смета успешан Нови Сад

Новости онлајн

09. 12. 2022. у 09:41

ЧЛАНИЦА Градског већа за образовање и Главног одбора Српске напредне странке Дина Вучинић одговорила је оштро на оптужбе упућене министру одбране Милошу Вучевићу.

ДИНА ВУЧИНИЋ О СРАМНИМ НАПАДИМА НА ВУЧЕВИЋА: Пајтић и Новаковић су показали да њима смета успешан Нови Сад

Фото Приватна архива

- Уместо да седе у затвору, Бојан Пајтић и Борислав Новаковић глуме моралне судије на таблоидној телевизији Драгана Шолака и критикују Милоша Вучевића, по постигнутим резултатима најбољег градоначелника у историји Новог Сада. Ништа друго се није могло ни очекивати од политичара који су уништили Нови Сад, Војводину и Србију. Они су показали да њима смета успешан Нови Сад. Показали су да мрзе што Новосађани боље живе. Показали су да им смета што је Милош Вучевић Нови Сад извукао из дужничког ропства и од њега направио други најразвијенији град у Србији, после Београда. Уместо печења волова, које су званично финансирали из буџета града за дочек новогодишњих празника, Нови Сад је постао Европска престоница културе - изјавила је Вучинићева.

- Резултати Милоша Вучевића убедљиво сведоче о томе. Дуплиран је буџет града. Са 17 на 40 милијарди. Буџет за културу увећан је три пута. Са једне на три милијарде. Уместо концерата Дугиног посела и печења волова, које су званично финансирали из буџета града за дочек новогодишњих празника, Нови Сад је постао Европска престоница културе у оквиру које је реализовано 3.500 програма, врхунске културе - саопштила је.

Подигнут нови парк, у плану још три нова

- Изграђено је пет нових вртића. Шест вртића је реконструисано. За десет година простор за боравак новосадске деце увећан је за 14.000 квадрата. Изграђена је Музичко-балетска школа са концертном двораном, првом у историји града. Изграђени су километри улица. Километри бициклистичких стаза. Километри канализације. Посађено је 92.000 садница новог дрвећа. Подигнут нови парк од 6 хектара. У плану су још три нова парка - рекла је Вучинићева.

Град Нови Сад

Грађани ће вас памтити по угашеној Тесла банци у којој је нестало 2,5 милиона евра

- Издвојено је 1,4 милијарде динара за подстицаје запошљавања. Отворено је 9 нових фабрика и запослено 35.000 Новосађана. То су резултати 10 година владавине Милоша Вучевића. По томе ће га памтити Новосађани. А вас ће памтити по аферама и проневерама десетина милијарди динара. За вама ће остати лажни погони нових технологија преко којих сте из буџета Војводине испумпали 7 милијарди динара, од којих су корист имали само ваши страначки функционери. За вама ће остати угашена Развојна банка Војводине у којој је нестало 27 милијарди динара. Грађани ће вас памтити по угашеној Тесла банци у којој је нестало 2,5 милиона евра. Новосађани ће вас се сећати по 4,5 милиона евра који су нестали на градњи Булевара Европе. По штети за буџет Новог Сада од 1,5 милиона евра, које сте ставили у своје џепове приликом градње хотела на Футошком путу. Памтиће вас по аферама Солун и Бодрум, када сте телепортацију и варање приликом гласања у Скупштини Србије прогласили за врхунац демократије. И уместо што критикујете Милоша Вучевића који ће својом позицијом потпредседника Владе Србије још више и јаче допринети развоју Новог Сада, предлажем да вратите све милијарде које сте украли, извините се грађанима Новог Сада, Војводине и Србије. Тек тада ћете се квалификовати да будете моралне судије, до тада сте у обавези да ћутите - каже чланица Градског већа.

(нсузиво.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ Вучић: Србију волим највише на свету, могу да упоредим то само са љубављу према својој деци

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ Вучић: "Србију волим највише на свету, могу да упоредим то само са љубављу према својој деци"

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 14:35

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну