"СМИШЉЕНЕ ЛАЖИ И САТАНИЗАЦИЈА": Црнобарац без длаке на језику о оптужбама против Вучевића

Новости онлине

08. 12. 2022. у 14:11

ИГОР Црнобарац, сарадник Центра за друштвену стабилност, али и одскора заменик градоначелника Новог Сада, одговорио на све одвратне лажи и увреде које су изречене у опскурном серијалу који се емитује на опозиционој телевизији.

СМИШЉЕНЕ ЛАЖИ И САТАНИЗАЦИЈА: Црнобарац без длаке на језику о оптужбама против Вучевића

Фото: Инстаграм/Милош Вучевић

Његов одговор преносимо у целости:

"Градоначелник који је три пута биран, једини који је то успео у историји Новог Сада, десет година буџетом управљао домаћински. Десет година је Милош Вучевић био на челу Новог Сада, чиме се уписао у историју нашег града као први градоначелник који је повезао три мандата.

Десет година је буџетом Новог Сада управљао на домаћински и одговоран начин, што за последицу има да буџет Града за 2022. годину износи готово 41 милијарду динара, док је 2012. године износио 16 милијарди динара.

Европска престоница културе, пут је трасирао Вучевић

Десет година се Нови Сад из дана у дан развија и расте, у правцу и смеру који доликују Српској Атини и Европској престоници културе, а које је трасирао управо Милош Вучевић.

Уходана матрица – сатанизација, дехуманизација и омаловажавање

Мање од два месеца откако је ступио на дужност потпредседника Владе Републике Србије и министра одбране, било је потребно да Милош Вучевић прође кроз процес сатанизације, дехуманизације и најнижег омаловажавања. По сада већ уходаној матрици, кроз епизоду „Милош Вучевић – политички батлер породице Вучић“ серијала „Јунаци доба злог“, Милош Вучевић пролази кроз све оно што сваки честит човек, који се ставио у службу државе Србије и који уз председника Републике Србије штити интересе нашег народа, мора да прође.

Фото: Н. Фифић

 

 

Пајтић и Новаковић као тобоже независни аналитичари, чије је наслеђе катастрофална политика и опустошена каса

Бојан Пајтић и Борислав Новаковић као тобоже објективни и неутрални саговорници, а не као опозициони политичари и људи који су спроводили катастрофалну политику по нашу државу и народ, покушавају да осликају лажни портрет Милоша Вучевића, називајући га кућним љубимцем породице Вучић и тријумфом безличности. Кроз цео серијал и породица Вучић се такође сатанизује и вређа.

Пајтићев једини аргумент вређање, дно дна помињање покојног оца министра Вучевића

Остали саговорници покушавају да им парирају у бескрупулозним лажима и увредама. Кроз речник пун мржње, називајући га „шлихтаром“, „човеком чија недела је тешко изједначити са разумом и умом“ и помињући његовог покојног оца, покушавају актери овог пропагандног серијала да осликају Милоша Вучевића као човека који је „у завади са природом, лепотом и културом“. Али имају један проблем… Протекла деценија просперитета Новог Сада их у свему демантује. Нови и уређени постојећи паркови их демантују. Демантује их и лепши и уређенији Нови Сад са својом престижном титулом Европске престонице културе. Узалуд учесници овог серијала очекују од својих гледалаца да више верују њима него својим очима. Новосађани, али и сви добродошли посетиоци Новог Сада, којих је из године у годину све више, виде да Нови Сад поново сија сјајем који доликује једном модерном европском граду, који доликује српској Атини! И што се више неки труде за затрују политичку сцену наше земље, да прете и застрашују, то су људи попут Милоша Вучевића истрајнији и страственији у својој борби за јаку, независну и суверену Србију. *

(нсуживо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (0)

ЛОЈАЛНОСТ КОЈА ТРАЈЕ ВИШЕ ОД ДЕЦЕНИЈУ: Меридиан спорт донацијом спортске опреме наградио Школу фудбала Росенборг из Београда