ТЕСТИРАНО 627, ЗАРАЖЕНО 22 ГРАЂАНА:Повољна епидемиолошка ситуација у Пиротском округу

В.Ћ.

05. 12. 2022. у 21:41

У ПРОТЕКЛИХ седам дана, на подручју Пиротског управног округа, тестирано је 627 особа, а зараза ковид 19 лабораторијски је потврђена код 22 грађана.

ТЕСТИРАНО 627, ЗАРАЖЕНО 22 ГРАЂАНА:Повољна епидемиолошка ситуација у Пиротском округу

В.Ћ.

У Пироту је заражено 20 грађана,  у Димитровграду два, док у Белој Паланци и Бабушници није било заражених. У тим местима није било заражених ни у претходном, такође седмодневном периоду.

Лекари Центра за контролу и превенцију болести при ЗЗЈЗ у Пироту, на основу тих показатеља процењују да је епидемиолошка ситуација у округу повољна, односно да је округ у такозваној зеленој зони због најнижег ризика за преношење вируса.

У пиротској Општој болници, наводе у ЗЗЈЗ, већ недељама није примљен ни један пацијент који је угрожен од последица ковид инфекције.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса