ОД БИЉАНЕ НИ ТРАГА, НИ ГЛАСА: Седам година од мистериозног нестанка студенткиње из Матарушке Бање

Г. ЋИРОВИЋ

04. 12. 2022. у 13:44

НИ после седам година потраге још није пронађена Биљана Ђорић (26) из Матарушке Бање код Краљева, студенткиња Економског факултета у Косовској Митровици, која је мистериозно нестала 2. децембра 2015. године.

ОД БИЉАНЕ НИ ТРАГА, НИ ГЛАСА: Седам година од мистериозног нестанка студенткиње из Матарушке Бање

прив.архива

Биљана Ђорић је, подсећамо, последњи пут виђена те вечери, око поноћи, код некадашње кафане „Задужбина“ у центру Краљева. Ту је, остављајући свој мобилни телефон и пасош на пулту киоска уз речи „неко ће доћи по ово“, ушла у такси из којег је, после краће вожње, само неколико минута касније изашла у Карађорђевој улици. Ту јој се, потом, губи сваки траг.

Иако седам пуних година немају баш никакав опипљив траг, никакву праву информацију, њени родитељи, отац Горан и мајка Весна, проживљавајући готово свакодневни пакао, и даље верују и надају се да је њихова кћерка жива и здрава.

прив.архива

Нестала Биљана Ђорић

- Нема је, па је нема, а наша потрага као да удара у зид. Посумњали смо да је отишла у неки манастир, покушавали да то сазнамо у патријаршији, обилазили смо женске манастире, упућивали дописе, али без одговора. У једном манастиру су нам рекли су да је Биљана пунолетна и да ако не жели да се зна да је у манастиру, они ништа не могу да нам кажу – каже Биљанин отац Горан Ђорић.

Према његовим речима, није било никаквог разлога и ништа није упућивало на то да ће кћерка без трага нестати.

- Тада је имала 19, а данас има 26 година. Иза нас је дугих седам година. И сваког јутра се будимо надајући се да ће нас баш тог дана позвати и рећи да је жива и здрава, да је добро. Само нам је то битно, ништа друго - кажу неутешни родитељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (2)

ЧЕТИРИ ГОДИНЕ НАКОН НЕСРЕЋЕ: Деа Ђурђевић поново у болници - Идем на операцију