СПРЕЧАВАЈУ ПОЖАР ДА СЕ ПРОШИРИ: Ватрогасцима из Љубовије стиже помоћ (ФОТО/ ВИДЕО)

В. МИТРИЋ

01. 12. 2022. у 17:00

МАДА је ватра, која је планула у фабрици дувана у Љубовији под контролом, да би дошло до локализовања пожара у погону где се прерађује дуван, биће , највероватније, потребно још ватрогасаца.

СПРЕЧАВАЈУ ПОЖАР ДА СЕ ПРОШИРИ: Ватрогасцима из Љубовије стиже помоћ (ФОТО/ ВИДЕО)

Фото: В: Митрић

Очекује се помоћ и ватрогасаца из Лознице и околних места, како би пожар што пре био у целости заустављен и како не би била била већа штета, чије се размере, за сада, не знају.Ту су и полицијске екипе које ће, са вештацима, да ураде увиђај, после кога ће, и званично, бити јасно како је до пожара дошло и ко је ,евентуално, за то одговоран.

Брано Петровић из Љубовије, полицијски инспектор и тужилац, каже да  је добро што су екипе ватрогасаца одмах дошле, "али ће требати сати и сати да се ватра потпуно угаси". Он указује да, не само што се запалио сув дуван, погодан за ширење пламена, већ и доста материјала који се користи за његову прераду.

- Гледам ову борбу ватрогасаца, сјајних момака, који су недавно имали велику вежбу баш за овакве ситуације - каже Петровић. - Показују да им не мањка ни знање, ни способност ни храброст да се са ватром ухвате укоштац. Али, људства никад доста. Срећа је што нема повређених.

                               

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗВОР ЗДРАВЉА Без овог НАПИТКА Ана не започиње дан: Смањује стрес и побољшава концентрацију (ФОТО)