КОНКУРС ЗА НАГРАДЕ КИКИНДЕ: Признања дају за допринос граду, рок за пријаве до 20. децембра

Р. Ш.

30. 11. 2022. у 21:36

КОМИСИЈА за доделу Награде града Кикинде и градских признања расписала је јавни позив за подношење предлога за доделу за ову годину.

КОНКУРС ЗА НАГРАДЕ КИКИНДЕ: Признања дају за допринос граду, рок за пријаве до 20. децембра

Фото: Р. Шегрт

Предлоге, у писаној форми, могу да поднесу предузећа, установе, друге организације, органи и асоцијације, групе грађана и појединци са подручја Кикинде, најкасније до 20. децембра.

Награда града, као највише признање, додељује се појединцу за дугогодишњи рад, лично залагање и изузетне резултате у свим областима стваралаштва, чиме је дат трајан допринос развоју Кикинде.

Градска признања додељују се појединцима, али и правним лицима са пребивалиштем, односно седиштем на територији Кикинде, за значајна остварења у области културе, образовања, здравства, привреде и предузетништва, спорта, хуманости и добротворног рада, постигнута у овој години.

Предлози се достављају на адресу Градске управе, Канцеларија бр. 80, Трг српских добровољаца 12, 23300 Кикинда, са назнаком: „За награду града.“

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВАЖНО ЗА ВЛАСНИКЕ ДИЗЕЛАША: Држава плаћа 2100 евра за замену - ово ће бити услови

ВОЗАЧИ који имају старог дизелаша од следеће године ће моћи од државе да добију субвенцију од 2.100 евра за куповину новог или половног путничког аутомобила евро 6 стандарда.

31. 01. 2023. у 10:30

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о непристојном понашању Новака Ђоковића

ИВАНИШЕВИЋ КОНАЧНО ОТКРИО ИСТИНУ: Ево шта каже о "непристојном" понашању Новака Ђоковића

НОВАК ЂОКОВИЋ још једном је покорио Аустралију и импресивним издањем, које је крунисано победом против Стефаноса Циципаса, докопао се 22. гренд слем титуле. Све је прштало од емоција у Мелбурну, па је Ноле тако под огромним набојем ушао у једном моменту у расправу са својим тренером - Гораном Иванишевићем.

31. 01. 2023. у 08:38

Коментари (0)

НАТО У СТРАХУ: Столтенберг открио шта Путин жели у Украјини