КОРОНА У ЛЕСКОВЦУ: Још четири новооболеле особе

И. М.

30. 11. 2022. у 13:15

ЗАВОД за јавно здравље у Лесковцу добио је, у последња 24 часа, 213 резултата пацијената из овог града тестираних на инфекцију вирус корона, од којих позитиван налаз имају четири узорка.

КОРОНА У ЛЕСКОВЦУ: Још четири новооболеле особе

Лесковац / Фото И. Митић

Међу новозараженима су два пензионера, једна запослена и једна особа без посла.

У поменутом периоду стигло је и 35 резултата пацијената из осталих локалних самоуправа Јабланичког округа, а међу њима нема особа чији је узорак позитиван.

Тренутно се чека на још две анализе узорака пацијената који су у претходном периоду тестирани у здравственим установама округа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

ТРАЖИТЕ ИДЕАЛАН ВРТИЋ ЗА ДЕТЕ? Имамо решење за Вас!