РАДОВИ ДО СРЕДИНЕ ДЕЦЕМБРА: Уређењe новосадске путне инфраструктуре приводи се крају

З. Г.

28. 11. 2022. у 19:58

ОБИМНИ радови на поправци коловоза у више од 30 новосадских улица и булевара, вредни укупно 800 милиона динара, приводе се крају и биће завршени у првој половини децембра, саопштено је данас на интернет страници Града Новог Сада.

РАДОВИ ДО СРЕДИНЕ ДЕЦЕМБРА: Уређењe новосадске путне инфраструктуре приводи се крају

Прес служба Града Новог Сада

Редовно одвијање саобраћаја успостављено је у Футошкој и у Улици Петефи Шандора, док се у Улици Радомира Раше Радујкова, на коловозној траци у смеру од Булевара Европе ка Булевару Слободана Јовановића, завршава асфалтирање а за сутра је планирано обележавање саобраћајне сигнализације после чега ће бити успостављено редовно одвијање саобраћаја.

- Данас су почели и радови у Улици Тоне Хаџића и требало би да трају до 3. децембра – додају надлежни у Граду.

Обнова коловозне конструкције при крају је и у Сремској Каменици, где ће након асфалтирања последње деонице Пута доктора Голдмана обележавање саобраћајне сигнализације бити обављено под саобраћајем па се апелује на возаче да повећају опрезност.

Асфалтирању коловоза у Улици Марка Орешковића биће завршено у среду.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДАВИД НАС ЈЕ ЛАГАО ОД ПОЧЕТКА, БИО ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ У СРБИЈИ Најбоља другарица нестале Ане Кнежевић за Новости: Хвала српској полицији

"ДАВИД НАС ЈЕ ЛАГАО ОД ПОЧЕТКА, БИО ЈЕ СВЕ ВРЕМЕ У СРБИЈИ" Најбоља другарица нестале Ане Кнежевић за "Новости": Хвала српској полицији

СРЕЋНИ смо што се догодило хапшење у случају нестанка Ане Кнежевић. Хапшење Давида није било изненађење за нас, посебно због тога што је од самог почетка лагао где се налази. Захвални смо српској полицији на истрази и на свему што раде како би правда била задовољена.

18. 06. 2024. у 13:03

ХАОС УОЧИ ДОЛАСКА ПУТИНА: Погинули севернокорејски војници

ХАОС УОЧИ ДОЛАСКА ПУТИНА: Погинули севернокорејски војници

ВОЈСКА Јужне Кореје испалила је данас хице упозорења након што су севернокорејски војници накратко прешли демилитаризовану зону (ДМЗ) која раздваја Северну и Јужну Кореју, наведено је саопштењу Заједничког начелника штабова земље (ЗКС).

18. 06. 2024. у 10:59

Коментари (0)

ТУГА: Преминуо осамнаестогодишњак од кога је нација много очекивала на Олимпијским играма