КАД МОЖЕ У КАТАРУ, МОЖЕ И У ШАПЦУ: И у граду на Сави организовано "Светско првенство у фудбалу" (ФОТО)

В.Митрић

27. 11. 2022. у 19:38

ДА би атмосферу из далеког Катара, где се одржава Светско првенство у Фудбалу, приближили и граду на Сави, Спортски савез града Шапца под покровитељством града Шапца, организоваo je симболично Чивијашко светско првенство.

КАД МОЖЕ У КАТАРУ, МОЖЕ И У ШАПЦУ: И у граду на Сави организовано Светско првенство у фудбалу (ФОТО)

фото:В Митрић

Mеђу 12 екипа шабачких основних школа, подељених у националне тимове учесника правог Светског првенства, сви Шапчани имају прилику да уживају у фудбалској чаролији овдашњих младих фудбалера.

- Сигуран сам да ученицима ово такмичење посебно значи и да им је дало додатни подстрек да се баве фудбалом и спортом уопште -каже Александар Пајић, градоначелник Шапца. - Такмичарски дух, дружење, подршка националном тиму Србије у Катару, све је то део данашњег Чивијашко светског првенства.

Ово такмичење ће и младим фудбалерима остати у најлепшем сећању. Да тако буде, побринуо се Град Шабац поклонивши учесницима дресове и награде.

Они који нису могли да оду у Катар, данас могу да уживају у Чивијашком светском првенству у Шапцу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Наш интерес мора да буде да разговарамо и да долазимо до компромисних решења

(УЖИВО) ДРУГИ ДАН СЕДНИЦЕ О КИМ: Вучић - Наш интерес мора да буде да разговарамо и да долазимо до компромисних решења

СКУПШТИНА Србије наставља данас расправу на посебној седници на којој је представљен Извештај о Косову и Метохији, а којој присуствује и председник Србије Александар Вучић.

03. 02. 2023. у 10:58 >> 15:45

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

ВЕЋ ОСАМ МЕСЕЦИ У БОЛНИЦИ: Од чега болује Мока Славнић - Вратила ми се вера у Бога, молим се у болничкој капели