ПРОЛАЗНИЦИ СПАСИЛИ ПОДСТАНАРЕ: У Кикинди изгорела кућа коју је изнајмљивала четворочлана породица

Р. Ш.

21. 11. 2022. у 18:00

У КУЋИ у Немањиној улици 76, у центру Кикинде, данас око подне избио је пожар у којем је изгорео већи део унутрашњости. Нико од четворо подстанара, који су ту живели дуже време, није повређен, иако су у тренутку избијања ватре били у кући. Чак су им пролазници указали на то да дим излази из куће и да су у опасности.

ПРОЛАЗНИЦИ СПАСИЛИ ПОДСТАНАРЕ: У Кикинди изгорела кућа коју је изнајмљивала четворочлана породица

Фото: Р. Шегрт

У кући је око две године, као подстанар, живела четворочлана породица Перовић, мајка са троје деце од којих су двоје малолетни, а најстарије има 24 године.

- Кућа је пуна влаге и можда је то разлог избијања варнице. Ватра се појавила иза ормара у просторији коју смо користили као оставу, зато је нисмо одмах приметили . Каже Јелена Перовић која је ту живела с мајком, сетром и братом.

- Узрок пожара, највероватније, је неисправна инсталација. Нико није повређен, а висина настале материјалне штете још се процењује – речено нам је у Полицијској управи у Кикинди.

Пожар су угасили ватрогасци, који су са три возила брзо изашли на тарен.

Ово је други пожар у кућама у Кикинди за кратко време чији је узрок, како се сумња, неисправна и дотрајала инсталација. Пре десет дана, током ноћи, на сличан начин изгорела је унутрашњост куће породице Јевић, у Срборанској улици. У тој кући живели су мајка од 67 година и њен болесни син (41), Њих у један хостел збринуо Центар за социјални рад. Након неколико дана једна породица из Иђоша, уступила им је празну кућу на коришћење на годину дана.

БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (0)

Шта се деси организму када се одрекнемо ХЛЕБА на месец дана?