ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА: Градоначелник Лесковца са привредницима и предузетницима

И. М.

21. 11. 2022. у 14:24

Из кабинета градоначелника Лесковца Горана Цветановића упућен је позив привредницима на „Дан отворених врата“.

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА: Градоначелник Лесковца са привредницима и предузетницима

Фото: И.М.

Састанак лесковачког градоначелника и свих заинтересованих предузетника и власника малих и средњих предузећа са територије ове локалне самоуправе, биће одржан у среду, 30. новембра, у 11 часова у сали Скупштине града.

Циљ најављених разговора је да се успостави односно ојача добра комуникација и сарадња између представника локалне власти и привредника који доприносе унапређењу пословног амбијента.

Локална самоуправа у Лесковцу жели да чује реч привреде у намери да, како је саопштено, побољша и створи још повољније услове за развој града.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса