НАКОН 15 САТИ БОРБЕ СА ВАТРОМ: Пожар у Прибоју стављен под контролу

А.Ровчанин

19. 08. 2022. у 10:10

ПОЖАР који је захватио шуму у селима Подина и Бројанице на територији општине Прибој после вишечасовне борбе ватрогасно-спасилачких екипа је локализован и стављен под контролу.

НАКОН 15 САТИ БОРБЕ СА ВАТРОМ: Пожар у Прибоју стављен под контролу

Град Вршац

- Ватра више не угрожава домаћинства која се налазе у близини, а приоритет у гашењу нам је био да обезбедимо управо те објекте. Тренутно гасимо ватру на делу који је тешко приступачан и не прети опасност од даљег ширења - потврђено у Ватрогасно-спасилачкој јединици Пријепоље.

Пламен је прво захватио ниско растиње, а касније се проширио на оближњу шуму.

Ватрогасцима су у помоћ протекли мештани ова два села, али и колеге из других градова и општина.

- Ватра се уз помоћ ветра брзо ширила и за готово два сата, пожар је захватио површину преко 20 хектара. Убрзо је стигла помоћ не само из околних градова Прибоја, Ужица, већ већ из Чачка и Краљева - речено је у ватрогасно-спасилачкој служби. 

Надлежни још једном апелују на све грађане да ни у ком случају не пале ватру на отвореном, јер у овом доба година и услед високих температура и најмањи пламен може изазвати катастрофу.

БОНУС ВИДЕО:

ПОЖАР У ОКОЛИНИ ПРИБОЈА: Ватра се проширила на шуму, ватрогасци и мештани се боре са пламеном

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

СМОКИ ИМ БИО КАО ОТАЦ, АЛИ НИЈЕ СВЕ БИЛО БАЈНО: Бес на снимању искаљивали на нама! Катарина Радивојевић хтела да напусти глуму