"ФЕСТИВАЛ РАКИЈЕ" У ЈАСЕНОВУ: Преовладавале шљивовице и јабуковаче, а победила крушковача

Ј.Ј.Баљак

16. 08. 2022. у 19:18

У ЈЕДИНСТВЕНОМ амбијенту плаже Гат у белоцркванском селу Јасеново, одржан је други по реду „Фестивал ракије“.

ФЕСТИВАЛ РАКИЈЕ У ЈАСЕНОВУ: Преовладавале шљивовице и јабуковаче, а победила крушковача

Општина Бела Црква

Уз велики број учесника, који су своје алкохолне производе излагали на штандовима, на оцењивање је пристигло укупно 257 узорака, међу којима су преовлађивале шљивовице, јабуковаче и ракије од дуње.

Узорке је оцењивао стручни жири Енолошке станице Вршац.

Прво место у генералном пласману освојила је ракија од крушке Александра Туцића, друго ракија од кајсије Јохана Милера, а треће шљивовица Зорана Новаковића.

Манифестацију су увеличале и жене из локалног удружења „Јасеновчанке“, које су правиле разне банатске специјалитете и неприкосновену банатску штрудлу с маком.

Сви учесници и гости уживали су у лепом дружењу уз звуке тамбурице, а овогодишњи фестивал ће, кажу организатори, посебно бити упамћен по бику који се окретао на ражњу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

АЛКАРАЗ НАВУКАО ГНЕВ СРБИЈЕ НА СЕБЕ: Шпанац је покренуо лавину коју не може да заустави! Ђоковић има навијаче који неће ћутати на неправду

АЛКАРАЗ НАВУКАО ГНЕВ СРБИЈЕ НА СЕБЕ: Шпанац је покренуо лавину коју не може да заустави! Ђоковић има навијаче који неће ћутати на неправду

НАКОН што је Новак Ђоковић уз много политичких уплива и закулисаних радњи свргнут са места број један АТП листе, на њено чело засела су два шпанска тенисера - Карлос Алкараз и Рафаел Надал. Млађи од њихов двојице, популарни Карлитос желео је да тим поводом пошаље поруку свом сународнику, а судећи по лавини коју је покренуо зажалио је због тога.

04. 10. 2022. у 17:08

Коментари (0)

ИБРИНА ХЕЛЕНА Лепа плавуша деценију старија од њега - није типична жена фудбалера: Видела сам златан сат и велики нос (ФОТО)