ОВО ЈЕ ЂОРЂЕ КОЈИ ЈЕ НЕСТАО У ЗАПАДНОЈ МОРАВИ: Пре пет година остао без оца, сањао да ради као полицајац (ФОТО/ ВИДЕО)

С.Бабовић

05. 07. 2022. у 11:22

ЂОРЂЕ Недељковић (21) из Крушевице код Крушевца, који је јуче око 17 сати нестао у Западној Морави у атару села Јасика, био је запослен у фабрици ДЦ СМИТ већ годину дана. Како сазнајемо, завршио је Политехничку школу „Милутин Миланковић”, али му је жеља одувек била да носи полицијску униформу.

ОВО ЈЕ ЂОРЂЕ КОЈИ ЈЕ НЕСТАО У ЗАПАДНОЈ МОРАВИ: Пре пет година остао без оца, сањао да ради као полицајац (ФОТО/ ВИДЕО)

Фото: Друштвене мреже

На друштвеним мрежама пријатељи младића објављују опроштајне поруке, у неверици.

- И у фабрици је људима тешко, јавио сам шта се десило - каже за „Новости” Ђорђев стриц Миломир Недељковић.

- Он живи са мајком Милицом и са млађим братом, пре пет година остали су без оца. Туга велика.

Неутешни стриц нам сведочи да је Ђоле, како су га звали у породици, био врло вредан. Није имао порока, својевремено се бавио спортом, али не и пливањем. Млађи брат Ј. Н., који је, нажалост, видео како његовог брата гута река, тек што је завршио осми разред. Целу ситуацију тешко подноси.

- Дежурна служба Ватрогасно-спасилачке јединице Крушевац добила је јуче у 18.15 дојаву да је на потезу села Јасика и Кикљун, на око километар узводно од моста у Јасици, нестало лице - наводи извор “Новости”.   

Претрага је кренула са шест чланова Тима за спасавање на води, три чамца са пратећом опремом, као и ватрогасцем-спасиоцем и два возила са опремом.

Како су „Новости” објавиле, припадници Тима за спасавање на води наставили су јутрос претрагу терена у два чамца, од дела реке тзв. увале Канал, где су браћа сишла у реку, па низводно до испод јасичког моста. Заустављали су се и ускакали у воду чим би приметили било шта што је могло да укаже на неки траг.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КРЕНУО САМ КА ТОМИ, СМРТ МЕ ЗОВЕ: Потресна исповест Зорана Калезића