РАЈ НА "РАЈУ": За Дан општине Врњачка Бања добија модеран аква парк

Г. ЋИРОВИЋ

29. 06. 2022. у 10:59

НА Дан општине Врњачка Бања, 14. јула, престоница српског континенталног туризма и званично ће добити нову атракцију – најсавременији аква парк.

РАЈ НА РАЈУ: За Дан општине Врњачка Бања добија модеран аква парк

Општина Врњачка Бања

Парк за забаву на води “Рај“ изграђен је у истоименом врњачком насељу на површини од 3,5 хектара. Поред осталог, овај аква парк располагаће са фамилијарним и адреналинским тобоганима, хидромасажним базенима са девет режима рада, лењом реком, базенима са вештачким таласима, као и са модерно опремљеним ресторанским делом и паркингом са 1.000 места за посетиоце.

Општина Врњачка Бања

Аква парк "Рај" у Врњачкој Бањи

- Аква парк употпуњује туристичку понуду Врњаке Бање која је свакако заслужила атракцију ове врсте – каже Бобан Ђуровић, председник врњачке општине. - Најважније је да грађани и гости Врњачке Бање знају да рад аква парка неће ни на који начин утицати на водоснабдевање нашег места. Систем је већ сада напуњен водом и нико од суграђана није имао потешкоћа са редовним снабдевањем.

Према његовим речима, највећи део аква парка на Рају биће пуштен у рад 14. јула, док ће све остало бити завршено до 1. августа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

УПОЗОРЕЊЕ: Грешка којом МЕД претварате у ОТРОВ - унос ове намирнице може бити штетан по ваше здравље